/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Cuisinedamisbourgogne.com
Home NL » programma en prijzen

programma en prijzen

DATA

Mogelijkheid 1:  woensdag 25 september tot zondag 29 september (niet meer beschikbaar)

Mogelijkheid 2:  woensdag 30 oktober tot zondag 3 november

Voor groepen zijn ook andere data bespreekbaar.


Lokatie

Joncy en directe omgeving, Vanaf centraal NL is het ongeveer 800 km naar de Saone et Loire (departement 71); en ligt op ongeveer een ½ uur rijden vanaf de Peage. Een TGV station (Le Creusot-Montchanin) ligt op een half uur rijafstand als je relaxt wilt reizen. Lokaal auto-/taxihuur is te regelen.

 

Wat is inbegrepen

◊ 4 overnachtingen in een ruime gite op eigen terrein of in het hotel in het dorp. ’s Avonds dus geen autoritten meer,

◊ 4 maal ontbijt,

◊ 3 lichte avondmaaltijden,

◊ Een Bourgondische avondmaaltijd van minimaal 4 gangen en apero met hapje (de maaltijden zijn inclusief wijn, water), 

◊ 2 uitgebreide lunches,

◊ Een wijnproeverij,

◊ koffie/thee, water en frisdrank tijdens de kookworkshops. Op de ochtend van vertrek nog koffie en gebak.

 

 

 

 

 

 

Inhoud programma op een rij: 5 daagse Bourgogne ervaring

◊ 2 kookworkshops: thema zoete en hartige regionale gerechten en een complete maaltijd met receptuur uit de Bourgogne.

◊ Receptenboekje van gemaakte lekkernijen.

◊ Marktbezoek met rondleiding in Cluny

◊ Bezoek aan een wijncave en/of producent met proeverij.

◊ Excursie gericht op een Bourgogneproduct. Opties worden aangeleverd. Vooraf te bepalen met de groep.

◊ Vrije tijd om zelf in te plannen.

Kosten van dit programma per persoon

Deze Bourgogne reis kost totaal € 420 p.p,- (€ 315,- voor het inhoudelijke programma en voor overnachting in de gite € 105,-). Zie www.maisondamis.nl voor meer informatie over de overnachting.

Er is eventueel ook een mogelijkheid om in het dorp in het hotel te overnachten. Kosten van de overnachting zijn dan ca.  € 160,-  (op basis van 2 personen per kamer, toeslag 1 persoonskamer 120,-). Alle kamers zijn met douche/toilet.

Een aanbetaling van 25% wordt gevraagd bij definitieve reservering.

Niet inbegrepen kosten

De reis heen en terug (eventueel zijn gezamenlijke afspraken te maken en kunnen wij het coördineren), vervoer ter plaatse met al dan niet eigen vervoer voor excursies en persoonlijke tripjes, reis- en annuleringsverzekering, persoonlijke uitgaven en extra drankjes buiten de georganiseerde maaltijden/rondleidingen om. De eventuele lunch in Cluny op zaterdag is voor eigen rekening. De kosten van de excursie zijn niet inbegrepen aangezien deze pas later in overleg wordt vastgesteld.